Nytt år, nya möjligheter!

Hej allihopa och välkommen till 2017!

Detta är året då vi på Familjelyftet kommer att arbeta stenhårt för att finnas här för er som önskar vår närvaro. På vilket sätt då kan man undra…?

Till att börja med kommer vi som bekant att lansera vår Pod under januari månad (håll utkik v.4). I vår Pod kommer vi att samtala om föräldraskapet både i stort och i smått. Vi berör glädjeämnen och frossar i känslan av när allt känns toppen men vi lyfter även utmaningarna som infinner sig när glädjen känns som bortblåst. Det viktigaste för oss är att igenkänningsfaktorn är hög för dig som lyssnar och att du känner att det ger dig något användbart som du antingen kan välja att fylla på i din egen kunskapsbank eller kanske dela med dig av till någon annan.

Familjelyftet kommer även att åka på en inspirationsturné, vilket känns oerhört spännande! Inspirationen kommer att bestå av föreläsningar som erbjuds för både föräldrar och ledare. Vi fokuserar på det hälsofrämjande och friska och arbetar utifrån något som kallas Salutogent ledarskap-för en hälsosam utveckling. Låter det intressant? men samtidigt lite svårt att förstå innebörden av…? Hör av dig isåfall så berättar vi gärna mer. Vi kan redan nu säga att det är något om passar både dig som förälder och för dig som är ledare och chef. Tro det eller ej, ledaregenskaperna i de här två fallen har många gemensamma knytpunkter, så varför inte lära av varandra?

På vår hemsida hittar ni våra kontaktuppgifter så tveka inte att höra av er vid frågor och funderingar. Sitter inte vi inne med de svar ni önskar så hjälper vi er vidare till dem som har det. Glöm inte bort att ni också bidrar med viktig erfarenhet och kunskap när ni hör av er till oss. Vi får en ökad kännedom om vilka frågor ni går och bär på och på vilket sätt vi kan göra bäst nytta för er.

Det är tillsammans vi blir starka. Viktigt att komma ihåg när vi går in i, enligt oss, fällan och tror att vi ska fixa allt på egen hand.

Allt gott till er! Vi hörs snart igen!

 

 

 

2017-01-02T17:56:49+00:00 januari 2nd, 2017|Familjepodden|