Familjelyftet för föräldrar 2017-06-22T12:50:59+00:00

Familjelyftet för föräldrar

Det är när vi lär oss något nytt som vi växer som människor. Så ta till vara på varje chans du får!

Ibland är frågorna fler än svaren och då är det lätt att vi går vilse och fastnar i våra tankar.

Genom coachande samtal hjälper Familjelyftet dig att hitta vägar till en positiv förändring. Samtalet fokuserar på styrkor och på det som fungerar.

Coachning

Familjelyftet erbjuder samtalsstöd där vi arbetar med att du som förälder ska känna att du är kompetent och viktig.

I vårt paket ingår tre samtal plus ett uppföljningssamtal.
Kostnad för samtalspaketet är 3600:-.
Önskar du endast enstaka samtal är kostnaden 1000:- per timme.

Kontakta oss gärna vid frågor och funderingar. Vår erfarenhet är att det kan vara svårt att lyfta luren och ringa och känns det så för dig så kan du skicka ett mail eller meddelande så hör vi av oss så fort vi kan.

”Ibland blir livet lite för mycket vilket jag aldrig trodde att jag skulle säga, men det blev det.  Sa inte mycket till min omgivning om hur jag mådde utan körde på och någonstans på vägen gick jag vilse i mina tankar. Att då få möjlighet att träffa Familjelyftet, som erbjöd coachning och samtal, hjälpte mig att nysta upp mina trassliga trådar som virat sig hit och dit i hela mig var helt fantastiskt.

Jag lärde mig vem jag är, ja faktiskt vem jag alltid varit.
Jag lärde mig att det är ok att reagera på en tuff situation.
Jag lärde mig att jag också är viktig
Jag insåg att jag vill leva med min partner
Jag är tacksam för det jag har.
Jag vågar nu berätta och jag är där jag vill vara.

Tusen tack Familjelyftet!”

Ord från en förälder

Ta kontakt med Familjelyftet idag så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!